maanantaina, toukokuuta 31, 2010

Videotehtävä: Holiday Club Saimaa vuonna 2011


Saimaa 2011 kuva: Pöyry Architects

Holiday Club Saimaa
  -kylpylähotellin rakentaminen on alkanut, ja sen on määrä valmistua vuonna 2011.  Hanke on alansa suurin Pohjoismaiden tasolla, ja sillä on mittava merkitys Etelä-Karjalan talousalueelle. Holiday Clubin ainutlaatuinen palvelukokonaisuus syntyy uudesta ja vanhasta. Rauhan historialliselle alueelle on jätetty suojeltuja funkkistyylisiä rakennuksia, joihin yhdistyy nykyaikainen, mutta vanhaan istuva uudisrakentaminen. 

Kylpylähotelli tulee olemaan paljon muutakin kuin kylpylä ja hotelli. Perhehotelli, Linnahotelli, vesipuisto, saunamaailma, jääareena, ravintolat, kokoustilat, golfkenttä ja ympärillä olevat loma-asunnot muodostavat upean kokonaisuuden, joka tarjoaa uskomattomia elämyksiä niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kokousvieraillekin. Holiday Club Saimaa tulee tarjoamaan aktiviteetteja ympäri vuoden. 

Kylpylähotellin lisäksi Holiday Club rakentaa alueelle 300 lomahuoneistoa ja 18-reikäisen golfkentän harjoitusalueineen. Puistoalueella voidaan järjestää jopa 15 000 hengen yleisötapahtumia. Yksi Holiday Club Saimaan erikoisuuksista on La Scala -monitoimijalli ja jääareena. Areena soveltuu niin kokouksiin ja konsertteihin kuin monipuoliseen jääurheiluun. La Scalassa ja ympäri kylpylähotellia olevat isot näytöt mahdollistavat tapahtumien seuraamisen muuallakin kuin jääareenalla. Tapahtumat voidaan myös välittää hotellihuoneiden telkkareihin.

Kaikessa pyritään monitoimisuuteen ja Holiday Club Saimaan kaikkien tilojen monipuoliseen käyttöön uusinta tekniikkaa hyödyntämällä.

Holiday Club Saimaan huvipuisto- ja sirkusmaailmasta ammentava teema heijastuu suihkulähteissä, valoissa, väreissä ja vesiliukumäissä. Hoito-osastoja ja saunamaailmaa täydentää katolla sijaitseva savusauna kylpytynnyreineen.

Miksi video?

Holiday Club Saimaa lanseerataan ensin kokousasiakkaille ja laajempi tiedottaminen suurelle yleisölle alkaa vuonna 2011, valmistumispäivän lähestyessä. Saimaasta on paljon kerrottavaa ja näytettävää, faktaa ja fiiliksiä, joten välineenä video puoltaa paikkaansa; samat asiat leipätekstinä esitettynä eivät ole läheskään yhtä kiinnostava eivätkä välitä tunnelmaa yhtä aidosti. Videon teema on "Saimaa 2011" eli olemassa olevilla valokuvilla, havainnekuvilla, arkkitehtipiirroksilla, haastatteluilla ja niiden mahdollisella elävöittämisellä pitäisi saada luotua mielikuva siitä, millainen Saimaa on valmistuessaan vuonna 2011.

1. Tavoite

Kertoa Holiday Club Saimaasta kokonaisvaltaisena kokouspaikkana; upea ympäristö ja puitteet, kaikki palvelut saatavilla sekä tehokkaisiin kokouspäiviin että täydelliseen rentoutumiseen, elämyksiin  ja monipuolisiin aktiviteetteihin. AIheesta kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuus  tilata kokouspalveluista tiedottava uutiskirje tai tehdä tarjouspyyntö.

Tavoitteena on myös lisätä Holiday Club Saimaan tunnettuutta. 


2. Kohderyhmä 

Ensisijaisesti yrityksissä ja organisaatioissa kokous-ja kongressipaikkojen valinnasta ja päätöksistä henkilöt.

Kukaan ei varmaankaan tule Saimaalle pelkästään kokoustamisen takia. Videolla voidaan siis esitellä tulevaa miljöötä ja palvelukokonaisuutta laajemminkin, jolloin videon katsoja voi myös olla kohteesta kiinnostunut "suuren yleisön edustaja" tai vaikkapa potentiaalinen työnhakija. 

3. Viestin sisältö kiteytettynä

Järjestä Saimaalla kokous tai tapahtuma, jossa yhdistyvät monipuoliset kokoustilat, upea miljöö, räätälöitävät wellness-hoidot  sekä aktiviteetit.

4. Jakelukanavat 

Holiday Clubin verkkopalvelu (mahdollisesti myös kieliversiot: EN/RU/SE)
Saimaa Gardensin Facebook-sivu

Holiday Clubin Facebook-sivu
Yritysasiakkaiden intranet-sivustot
Mahdollisesti myös Itä-Suomen matkailusivustot ja portaalit
Golfportaalit

5. Videon jakelua tukevat viestintä- tai markkinointitoimenpiteet
  • Messut ja muut tapahtumat. Holiday mukana syksyllä 2010 kolmessa eri messutapahtumassa, joista etenkin CORE, Kokous-, kongressi- ja tapahtuma-alan ammattitapahtuma 16.-17.9 on tuo juuri oikean kohderyhmän videon äärelle. 
  • Hakusanamainonta
  • Holiday Clubin kokoustarjoukset-uutiskirje 
  • Saimaan projektin edistymisestä uutisoidaan säännöllisesti. Tiedotteista linkitetään videoon
6. Tulosten mittausmenetelmät
  • Jokaiselle sähköiselle markkinointikanavalle, josta ohjataan videoon, tehdään oma Snoobi-tagi. Jos Facebook-sivulta linkitetään videoon, on linkki silloin www.hcresorts.com/saimaa/video?ad=facebook Näin saadaan arvokasta tietoa siitä, mikä kanava on toiminut parhaiten
  • Lisäksi videon sisälle voidaan upottaa Snoobin seurantatageja, jos videoon sisältyy eri elementtejä, esimerkiksi lomake, "jaa video"-linkki tai linkit ulkopuolisille sivustoille.
  • You tube-videon katselu- ja jakomäärät
  • Lisätietopyyntöjen määrä: videossa on mukana tabi, jota klikkaamalla kävijä voi lähettää lisätietopyynnön (Saimaan) kokouspalveluista Holiday Club Resortsille. Vaihtoehtoisesti lisätietopyyntöön voidaan ohjata videon lopussa.   Ohjaus lomakkeeseen, josta kävijä saa tilata halutessaan lisätietoa tai tarjouspyynnön Saimaan kokouspalveluista
    Uutiskirje-statistiikat
7. Aikataulu
Syksy 2010, mielellään 16.9. mennessä


8. Budjetti

3000-5000 €


9. Vastuuhenkilöt

Jonna Rytinki


 

Lisätietoa Holiday Club Saimaa -projektista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti