lauantaina, toukokuuta 08, 2010

Kerro se videoin












1) Viximo VixML HD Production by coBRANDiT
Tämä video on hieno, eikä väittämä varmaankaan vaadi paljoa perusteluja. Video on visuaalisesti hyvin kaunis jo alkunäkymästä alkaen ja myös hyvin "wau". Herättää mielenkiinnon ja on pakko käydä lukemassa lisää VixML-työkalupaketista. Miten videolla esiteltävät asiat kerrottaisiin jollain muulla medialla siten, että lopputulos olisi yhtä houkutteleva?



2) Krisse ja Arean liikematkat goes to your Kotisivu

En ole erityisemmin Krisse-fani, mutta tämä Arean B-to-B -kampanja vaan on niin loistava. Nykypäivän mainosten ja välineiden tulvassa ei ole ihan helppoa saada viestiään perille - eikä varsinkaan tässä kohderyhmässä.

Tämä videokampanja todella ällistyttää, herättää ja saa kiinnostumaan siitä, mistä oikein on kysymys ja suorastaan pakottaa kertomaan näkemästään myös kaverille: Krisse Salminen ilmestyi meidän firman kotisivuille! Tässä kampanjassa on siis todella kirjaimellisesti menty sinne, missä asiakkaatkin ovat.

[Tämä bloggaus on matkailun sähköinen liiketoiminta -opintoihini liittyvä kurssin ennakkotehtävä: Tutustu alla oleviin linkkeihin ja etsi 2 kpl mielestäsi hyvää yrityksen toteuttamaa nettivideokampanjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti